Liity nyt ja hyödy mahtavista eduista!

Olemme Hyvän Mielen Apteekissa kiinnostuneita Sinun hyvinvoinnistasi ja terveydestäsi. Tarjotaksemme Sinulle etuja, tietoa ja mielenkiintoisia tapahtumia olemme perustaneet Hyvän Mielen Kauneusklubin.

Hyvän mielen kauneusklubi on klubi kaiken ikäisille kauneudesta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille – niin naisille kuin miehillekin.

Kauneusklubilaisena saat säännöllisesti sähköpostitse tietoa ajankohtaisista asioista, uutuuksista, trendeistä ja kauneudenhoidosta. Saat myös hyviä tarjouksia ja muita rahanarvoisia etuja sekä kutsuja hyvinvointiin liittyviin tapahtumiin.

Liity helposti mukaan

Jos olet jo Hyvän Mielen Apteekin kanta-asiakas, tulosta liittymiskuponki ja palauta se täytettynä Kouvolan Ykkösapteekkiin.

Mikäli et ole vielä Hyvän Mielen Apteekin kanta-asiakas, tulosta kanta-asiakashakemus ja palauta se täytettynä Kouvolan Ykkösapteekkiin. Näin saat Kauneusklubietujen lisäksi myös kanta-asiakasedut. Lue lisää kanta-asiakkuudesta.

Jäsenyys ei velvoita Sinua mihinkään ja on täysin maksuton. Voit myös perua jäsenyytesi milloin tahansa. Liity nyt ja tuo mukaan myös ystäväsi ja työkaverisi!

Liittymisetuna -20 % yhdestä vapaavalintaisesta normaalihintaisesta kosmetiikkatuotteesta! Etu käytettävä liittyessä.

Kauneusklubi-rekisterin Tietosuojaseloste.pdf