KANTA-ASIAKKUUS

seniorsHyvän Mielen Apteekkien kanta-asiakkaana saat tuntuvia, rahanarvoisia etuja useista ja vaihtuvista kanta-asiakastuotteista. Voimassa olevat kanta-asiakkaan etutuotteet pyritään valitsemaan monipuolisesti ja ajankohtaisesti. Etutuotteista ilmoitetaan kotiin postitettavassa Kanta-asiakaslehdessä.

Hyvän Mielen Apteekkien Kanta-asiakaslehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Etutuotteiden lisäksi lehdestä löytyy paljon hyödyllistä ja ajankohtaista tietoa terveydestä ja hyvinvoinnista.

Hyvän Mielen Apteekkien Kanta-asiakkaille tarjotaan myös lukuisia apteekkikohtaisia etuisuuksia. Lisätietoa eduista kannattaa kysyä omasta Hyvän Mielen Apteekista.

Kanta-asiakkaaksi voi liittyä lähimmässä Hyvän Mielen Apteekissa täyttämällä kanta-asiakas hakemuksen tai tulostamalla hakemuksen (PDF) ja palauttamalla sen täytettynä Hyvän Mielen Apteekkiin.

Lue Hyvän Mielen Apteekkien kanta-asiakasedut tästä

Tulostettava hakemus (PDF)

 

Hyvän Mielen Apteekkien kanta-asiakasedut

Hyvän Mielen Apteekkien kanta-asiakkaana saat kokonaisvaltaisia etuja useista ja vaihtuvista kanta-asiakastuotteista / palveluista.

  1. Liittyminen maksutonta.
  2. KELA-kortti toimii kanta-asiakaskorttina
  3. Rahanarvoiset, tuntuvat edut heti
  4. Edut löydät lehdistämme
  5. Kanta-asiakastuotteet -lehti postitetaan Sinulle 6 kertaa vuodessa
  6. Apteekin asiakaslehden voit noutaa omasta apteekistasi
  7. Asioinnin helppous ja nopeus
  8. Kokonaislääkityksen seuranta
  9. Apteekkikohtaiset palvelut
  10. Parasta Palvelua Hyvällä Mielellä!

Hyvän Mielen Apteekin kanta-asiakkaaksi rekisteröityminen on helppoa. Hakemuksen voi täyttää lähimmässä Hyvän Mielen Apteekissa. Voit myös tulostaa hakemuksen (PDF) ja palauttaa sen täytettynä Hyvän Mielen Apteekkiin. Kanta-asiakkaaksi rekisteröityminen on maksutonta.